Turdus Merula


Stránky jednoho karlínského kosa turdus merula
 

Kosí moudro

Hlavně se sám ze sebe neposrat.

Turdus Merula

Náhodný kos

náhodný kosKosí galerka



Kosí CD

kosí CD Stáhněte si kosí CD

Kontakt

K odeslání emailu použijte formulář Psaní pro kosa.

Registrace

Pro registraci použijte registrační formulář.

RSS

Kosí RSS kanál

Odkazy

Kokonos na výletě

24. července 2008
Vzal jsem Kokonosa na výlet, aby se taky trochu proběhl a nesmrděl pořád ve skříni. Jeli jsme do hlavního města nejen této planety, ale i přilehlých galaxií. Jeli jsme do Brna. Nejeli jsme tam jen tak z legrace, účelem naší cesty bylo pogratulovat dědečkovi k jednaosmdesátým narozeninám. Gratulujeme!

Z přiložených fotografií není poznat kde jsme, ale když mi budete věřit, uděláte dobře. Fotografie pořídila sestra Bára – "Díky".

Upozornění:
Na některých fotografiích se vyskytují životu nebezpečné cigarety a na jedné dokonce láhev piva!!! Upozorňuji na to předem, abyste mi pak nevyčítali následky, které to může zanechat na vašem duševním zdraví.

Kokonos na PekařskéTady stojíme na ulici Pekařská. Je teď rozkopaná a tramvaje tam jezdí jen po jedné koleji na střídačku. Narazili jsme tam na pěkný vinný sklípek, kde nám dal milý pán ochutnat rosé Vavřince a za to jsme mu druhý den donesli řízek, aby celé dny nežral jen klobásy.











DědečekNa další fotografii není Albus Brumbál, je to můj dědeček v nočním úboru. Neovládá kouzla z fantasy příběhů, ale bravurně ovládá „kouzla“ z našeho světa a to je daleko zajímavější. Je psychiatr, filosof, spisovatel, skladatel, lingvista, bravurní pianista …… no, chybí mu snad jen zlaté vlasy.











PanoramaBára dělá ráda panoramatické fotky a tuhle ulovila v jedné hospůdce. Dali jsme si tam jedenáctku Starobrno. Snad jako obyčejný a prachbídný cajzl mohu říci, že takhle dobré pivo jsem dlouho nepil.


Kokonos a Koslík Jedeme domů. Pendolinem - fííha. Kozlík se mi přimotal do ruky, ani nevím jak. Trochu mě mrzelo, že jsem se v Brně nevyfotil s Kokonosem a s Brněnským drakem. Je to sice jen vypelichanej krokodýl, ale to nevadí.








Výlet jsem vzal pěkně hopem a to protože. Příště se polepším a nebo ne.
V Brně jsem také navštívil skvělé hudebniny Audiotek, ale o tom někdy jindy, je to na delší povídání.

Sdílet na Facebooku

Všechny články