Turdus Merula


Stránky jednoho karlínského kosa turdus merula
 

Kosí moudro

Hlavně se sám ze sebe neposrat.

Turdus Merula

Náhodný kos

náhodný kosKosí galerka



Kosí CD

kosí CD Stáhněte si kosí CD

Kontakt

K odeslání emailu použijte formulář Psaní pro kosa.

Registrace

Pro registraci použijte registrační formulář.

RSS

Kosí RSS kanál

Odkazy

Samé dobré zprávy

26. dubna 2012
Dobrých zpráv není nikdy dost. Mám jich několik a nenechám si je jen pro sebe.

1) Vyhrál jsem kupon v hodnotě 5000 Kč na nákup audio techniky u firmy DISK Multimedia. Z DISKu mě požádali, zda-li bych jim poslat nějakou svou fotografii, na které se raduji z kuponu a taky krátký text, ve kterém dám taktéž najevo své nadšení. Souhlasil jsem a fotku s textem jsem do DISKu poslal. Nevěřil jsem příliš, že to zveřejní, ale zveřejnili. Kdyby to někoho zajímalo, tak tady jsou ty skvosty.
Není to dobrá zpráva jen pro mě, jak by se mohlo na první pohled jevit, je to dobrá zpráva pro všechny, kteří čekají na kosí CD, páč jsem si konečně dokoupil potřebné hudební programy ... například Upgrade na Cubase Artist 6, takže už nemusím zdlouhavě převádět projekty z notačního programu Notion 3 do Cubase a to je, no řekněte, skvělé. A také mě to inspirovalo k zakoupení profesionálního studiového předzesilovače Focusrite ISA One (Digital), což je další dobrá, vlastně skvělá, zpráva.

2) Podařilo se mi prodat zvukovou kartu MOTU 8pre, která se mi válela skoro dva roky na skříni. Na inzerát se ozval pan Marco Vlasák ze Slovenska. Kartu jsem zabalil a na Slovensko odeslal na dobírku. Tam někdo z pošty zásilku předal, ale nevyinkasoval peníze (šlo o čásku nemalou). Pan Vlasák mě o tom informoval a šel dobírku na poštu zaplatit osobně. A ta dobrá zpráva je, že jsou na světě slušní lidé. Díky!

Knihovna ihovna3) Na Žižkově, v Husitské ulici č. 43 (hnedle vedle Vystřeleného oka), otevřely kamarádky podnik Blaze (asi bych měl napsat staronový podnik, před tím ho měly v Bořivojově ulici), kde točí pivo Opat (11°, 12° a nějaký speciál - posledně byl pepřový ... mňam), dobré víno, dělají se tam vernisáže a koncerty a je to tam vůbec moc pěkné. Taky je tam moc hezký výhled od baru ven přes ulici na knihovnu - posuďte sami (obrázek vlevo). No a dobrá zpráva je, že na Žižkově vznikl další pěkný podnik, páč heren a zaplivanejch čtyřek (tím myslím hospody) je tam nějak podezřele moc.


A už toho raději nechám, abyste se z těch dobrejch zpráv nepotento ... jako já.

Sdílet na Facebooku

Všechny články