Turdus Merula


Stránky jednoho karlínského kosa turdus merula
 

Kosí moudro

Kos je blbej sok.

Kosí palindrom

Náhodný kos

náhodný kosKosí galerka



Kosí CD

kosí CD Stáhněte si kosí CD

Kontakt

K odeslání emailu použijte formulář Psaní pro kosa.

Registrace

Pro registraci použijte registrační formulář.

RSS

Kosí RSS kanál

Odkazy

Myslíte si, že žijete šťastný život?

Jak se stát skutečně šťastným člověkem.
9. srpna 2017
Jestli jste si na otázku z titulku odpověděli "ano", tak čtěte dál, protože se dozvíte, proč se dost možná pletete. Jestli jste si odpověděli "ne", tak také čtěte dál, protože se dozvíte, jak se stát skutečně šťastným člověkem.

Také si myslím, že žiji šťastný život, ale poslední dobou začínám být dost na pochybách. Stává se mi to zejména ráno před odchodem do práce, kdy si pouštím televizi a jedním okem sleduji seriál M*A*S*H (viděl jsem ho už několikrát i pozpátku, ale stále mě baví). Každý všední den dávají dva díly za sebou, ale před tím a mezi tím dávají 20 minut teleshopping, což je prostě dlouhatánská reklama na vymytí mozku a hned potom ještě nasadí reklamy na půjčování peněz. A v tu chvíli začínám být na pochybách, jestli jsem opravdu šťastný.

Tak například nemám tu super matraci, bez které se nemůžu dobře vyspat. A i kdybych tu matraci měl, tak k ní nemám přistýlku, bez které se nevyspím už vůbec. Říkali to v reklamně moc šťastní lidé. Jedna paní, která tu matraci dostala od vnučky, se štěstím rozplakala... a to ještě neměla tu přistýlku! Jiná paní zase byla velice šťastná, když mohla vytírat mopem, který se od jiných mopů lišil tím, že vytíral, aniž by se při tom zbytečně hýbala. Vytře i chlupy vaší kočky... ta se asi bude divit. Prý se ten mop dá složit a vejde se i tam, kam se jiné mopy nevejdou. Na mou duši. A takový mop já nemám! A taky nemám ten super brousek na nože, který má nějaký pán, který si tím brouskem nabrousí v přímém přenosu nůž, kterým pak přeřízne rajče, plechovku a hned potom papír. A je při tom štěstím celý bez sebe. A nemám ani ten parádní pekáček na pečení, smažení, vaření, paření atd., který se dá použít i na zatloukání hřebíků a vůbec se nepoškrábe. Paní, která ten pekáček má, je šťastná, protože už nic a nikoho jiného nepotřebuje. Nejšťastnější ale byli lidé s takovým zařízením, které si dali na břicho a ono se hýbalo za ně, takže oni už nemuseli. Asi nejsem úplný idiot, protože i mně došlo, že se to používá na přeměnu pekáče bůčku na pekáč buchet... hlavně to nepoužívejte při vaření. Každopádně by si tohle udělátko měli pořídit všichni, kteří si pořídili již zmiňovaný mop. Ale nechci být za chytrého.

Tak teď už víte, co si pořídit, abyste byli konečně šťastní! Ale kde na to vzít?
PŮJČUJTE SI PENÍZE! To je záruka dlouholetého štěstí, někdy až do smrti - pojem "až do smrti" by mohl být nahrazen pojmem "i po smrti", protože váš dluh by pak mohl zdědit některý z příbuzných, což by mohlo změnit jeho dosavadní, jistě nepříliš šťastný život, tedy život bez půjčky, na život šťastný. A pak na vás budou myslet příbuzní i po smrti, i když to ve skutečnosti neměli v úmyslu. A to se vyplatí! Není nic krásnějšího, než šťastný, tedy zadlužený člověk.

Já si představuji jak se mi mění pekáč bůčku na pekáč buchet a zatím raději zůstanu na těch pochybách.

Ale všem ostatním přeji mnoho štěstí!

Sdílet na Facebooku

Všechny články