Turdus Merula


Stránky jednoho karlínského kosa turdus merula
 

Kosí moudro

Hlavně se sám ze sebe neposrat.

Turdus Merula

Náhodný kos

náhodný kosKosí galerka



Kosí CD

kosí CD Stáhněte si kosí CD

Kontakt

K odeslání emailu použijte formulář Psaní pro kosa.

Registrace

Pro registraci použijte registrační formulář.

RSS

Kosí RSS kanál

Odkazy

POZOR! Přísně tajné!!!

25. června 2013
Když před časem panu Snowdenovi uniklo něco, co mu uniknout nemělo, a nemám na mysli moč, nýbrž informaci o tom, že NSA (americká národní bezpečnostní agentura) sbírá "soukromá" data uživatelů internetu a také analyzuje data jakési telekomunikační společnosti, jen jsem líně zívnul: "No pane jo! A nějakou opravdu tajnou informaci byste neměli?" Tedy ne že bych o tom šmírování věděl, jen mě to nijak nepřekvapilo. Pak jsem ale zjistil, že to některé lidi nejen překvapilo, ale že s tím mají i nějaký (jako úplný laik si netroufnu odhadnout jaký) duševní problém. Sestavil jsem proto žebříček stejně tak pozoruhodných a neméně tajných informací, jako je ta o NSA, abych do budoucna uchránil křehké duše některých spoluobčanů. Věřím totiž, že když se dozví všechna ta tajemství najednou, vypořádají se s tím lépe, než kdyby jim byly tajné informace servírovány zničehonic, jen tak, halabala, bez upozornění. Ale i tak musím upozornit slabší povahy, že by to s nimi mohlo seknout.

Jdeme na to, držte si klobouky, jedeme z kopce (počet vykřičníků na konci každé tajné informace vyjadřuje stupeň tajemství):

1) V zoologické zahradě jsou zvířata!!!

2) Zajíc obecný žije v lese, žije v lese, žije v lese! Ale to věděl už Mach.

3) V lese rostou houby!

4) Ve městech žijí lidé!

5) Ti lidé, které vidíte v televizi, ve vaší televizi ve skutečnosti nejsou! (Nevěříte? Přesvědčte se. Rozeberte ji!)

6) Nemáte-li televizi, protože je to děsně IN (a musíte to dát ostentativně najevo pokaždé, když televizi spatříte), tak věřte, že bod č. 5, platí i pro všechny druhy displejů!!

7) A abych nezapomněl: Ti lidé nejsou ani v projektoru!!!

8) Ten člověk v zrcadle jste skutečně vy!

9) Tajné, tajnější i nejtajnější agentury Vás, ano, právě Vás, monitorují 24 hodin denně. Vaše barvité, inspirativní, vtipné a neotřelé myšlenky, kterých se Vám, ano, právě Vám, rodí v mozku každou vteřinu nejméně padesát a které promptně zveřejňujete na internetu, ukládají agenti do speciálních informačních kapslí, které jednoho dne předá vláda Spojených států amerických velvyslancům z jiné galaxie, aby jim tak dokázala, jak geniální, vtipný a citlivý může člověk být ... ANO, PRÁVĚ VY!!!!!! Děkujeme!

10) A ta slibovaná prosba: Vypněte na chvíli počítač, tablet i mobilní telefon, ať si můžou tajní, tajnější i ti nejtajnější agenti konečně zajít na svačinu.

Jestli čtete tento řádek, je více než zjevné, že Vás tajní agenti ještě nedostali. Ale raději se neohlížejte ...

Sdílet na Facebooku

Všechny články