Turdus Merula


Stránky jednoho karlínského kosa turdus merula
 

Kosí moudro

Kos je blbej sok.

Kosí palindrom

Náhodný kos

náhodný kosKosí galerka



Kosí CD

kosí CD Stáhněte si kosí CD

Kontakt

K odeslání emailu použijte formulář Psaní pro kosa.

Registrace

Pro registraci použijte registrační formulář.

RSS

Kosí RSS kanál

Odkazy

Malé letní příběhy IV.

7. srpna 2012
"Umíš si představit, že jíš nosem, čicháš očima, slyšíš pusou a vidíš ušima?" Ptala se v autobusu č. 185 (ve čtvrtek 2. srpna v 17:05, právě když autobus sjížděl z Proseka do Vysočan po estakádě) jakási dívka své maminky. Seděl jsem zrovna za tou dívkou a všechno jsem slyšel ... ušima (někdy poslouchám kolenem, ale pusou nikdy). Maminka si to představit neuměla, zato já trochu ano. Předešlý den jsem totiž vypil nosem (jestli se to tak dá říct) trochu piva ... samozřejmě omylem. Jíst nosem se mi ještě "nepoštěstilo" a představit si to taky neumím, ale umím si živě představit pití nosem a řeknu vám, není to vážně nic moc. Příště se budu soustředit, abych lil pivo do správného otvoru, což ovšem s mým chobotem není nijak jednoduché a je dost s podivem, že nosem nepiji běžně.

Na Karlínském náměstí (tady už si nevzpomenu na přesné datum, jen vím, že to bylo kolem půl jedenácté večer) mě zastavili dva cizinci a jeden se ptal, kde by našli nejbližší taxi. Ukázal jsem směrem k Florenci a odhadnul vzdálenost na půl kilometru a tak 5 minut pěšky. No jo, pravil druhej, ale právě tam chceme dojet taxíkem.


Jo a mimochodem, v pátek 10. srpna se tady objeví nová kosí skladbička. Je téměř hotová, jen se s ní ještě trochu mazlím.

Sdílet na Facebooku

Všechny články