Turdus Merula


Stránky jednoho karlínského kosa turdus merula
 

Kosí moudro

Hlavně se sám ze sebe neposrat.

Turdus Merula

Náhodný kos

náhodný kosKosí galerka



Kosí CD

kosí CD Stáhněte si kosí CD

Kontakt

K odeslání emailu použijte formulář Psaní pro kosa.

Registrace

Pro registraci použijte registrační formulář.

RSS

Kosí RSS kanál

Odkazy

Koncert posluchačů HAMU

9. března 2011
Zastupitelstvo městské části Praha - Nebušice, Kruh přátel hudby a Nadace Český hudební fond pořádají v Lichtenštejnském paláci koncerty posluchačů HAMU. Včera jsem se jednoho koncertu zúčastnil (coby posluchač) a byl jsem příjemně kulturně nakrmen. Opět jsem byl svědkem toho, že kombinace talentu a píle je kombinace nejlepší.

Zazněla díla G.F.Händela, J.S.Bacha, J.P.Rameau a Bohuslava Martinů v podání cembala, flétny a houslí.

Na flétnu hrála slečna, která mi přišla povědomá. "Odkud ji znám? Hmm ... hmm ... no jasně, znám ji z koncertů. Hráli jsme už dvakrát s kapelou z Plzně, ve které hrála na flétnu." Pak slečna mluvila o flétně a o studiu v Plzni, čímž mé domněnky potvrdila. Po koncertu jsem ji šel pozdravit. "Ahooooj," říkám. "Ahooooj," říká slečna flétnistka. A pak jsme zjistili, že se vůbec neznáme.

Pak jsem šel zvesela domů noční Prahou, pěkně kulturně napapán, když vtom jsem si vzpomněl, že jsem nehodil ani korunu (1 Kč) do kasičky. Vstupné bylo dobrovolné a já měl v plánu hodit tam alespoň stovku. Ještě teď mě fackuje hanba. Příště se polepším. Na kosí duši, na psí uši, na kočičí svědomí.

Sdílet na Facebooku

Všechny články